torstai 10. joulukuuta 2015

Parran muodot

Parran muodot

Ovaalin muotoiset kasvot:
Ovaalin muotoisille kasvoille sopii lähes minkälainen parta tahansa, sillä ovaali on ihanne kasvojen muoto. Jos haluaa lisää kulmikkuutta, voi harkita kulmikasta partaa, tai halutessaan voi kokeilla pyöreälinjaista partaa jos hakee pyöreyttä. Tälle kasvojen muodolle on monia vaihtoehtoja, joista voi valita mieleisensä.

Pyöreän muotoiset kasvot:
Pyöreän muotoisille kasvoille sopii hyvin kulmikas ja terävälinjainen parta, jos pyöreyttä halutaan neutralisoida. Silloin parran on hyvä olla leuan kärjen kohdalta pisin, jolloin se tuo kulmikkuutta kasvoihin. Myös parrat, jotka antavat pidentävää efektiä ovat hyvä valinta.

Neliön muotoiset kasvot:
Neliön muotoisille kasvoille sopii parran pyöreät muodot, jos neliömäisyyttä ja kulmikkuutta halutaan häivyttää ja saada kasvot näyttämään sopusuhtaisemmilta.

Sydämen muotoiset kasvot:
Sydämen muotoisille kasvoille sopii erityisesti leukaa leventävät parrat, sillä ne saavat kasvot näyttämään sopusuhtaisemmilta.

Timantin muotoiset kasvot:
Timantin muotoisille kasvoille sopii leuankärkeä leventävät parrat, sillä timantin muotoisissa kasvoissa leuka on pieni.

Kolmion muotoiset kasvot:
Kolmion muotoisille kasvoille sopii leukaa ja poskia kaventavat partamallit, sillä kolmion muotoisissa kasvoissa kasvojen alaosa on leveä verrattuna otsaan.

Pitkän muotoiset kasvot:
Pitkille kasvoille sopii kasvoja pyöristävät leukamallit, sillä se saa kasvot näyttämään sopusuhtaisemmilta kasvojen ollessa pitkät. Leuan kärkeä ei kuulu pidentää, sillä se saa kasvot näyttämään entistä pidemmältä.

Alla erityylisiä partamalleja :)











1 kommentti: